FIRMANAVNET: DECOTECT

Firmanavnet Decotect er dannet ved en sammensætning af det engelske deco- fra decoration og -tect fra arkitect.

Vi har arbejdet med dekoration og udsmykning i mere end 25 år, og har dekoreret på så godt som alle emner og materialer i mange forskellige sammenhænge. Vi skaber oplevelser og udtryk, der er i tæt samklang med arkitekturen.

IDEEN BAG DECOTECT

Gennem en længere årrække har specielt dekorering på metal udgjort en stor del af vores arbejde. Vi har udviklet egne teknikker og med disse særlige teknikker kombineret med kreativitet, skaber vi tidløse dekorationer, som bevæger sig mellem kunst og udsmykning.

DECOTECT påtager sig gerne opgaver, som vi løser sammen med kunden i en dynamisk proces. Vi kan komme med input til form, farve og placering. Det tætte samarbejde med kunden og kundens ideer giver spændende udfordringer, så vi til stadighed er skabende og nytænkende i vores opgaveløsning.

TEKNIKKEN

Metalpladen slibes i forskellige retninger og mønstre, så lysindfaldet reflekteres afhængigt af sporene, som slibningen efterlader. Gennemsigtige farver males over sporene, hvorved farven nuancerer. Det giver en særlig glød i farverne, som kan lede tankerne mod holografi. Som afslutning lakeres udvalgte områder med et tykt lag klarlak, hvilket giver områderne en glaseffekt. Dekorationerne kan opbygges i flere lag, og der kan anvendes forskellige teknikker. Metalpladernes oprindelige overflade ses som regel i dekorationerne, og med de lakerede overflader er det med til at give særpræg og originalitet. Efter hærdning bukkes eller valses pladerne til den ønskede form.

Det anbefales at montere halogenlys for at opnå det fulde potentiale af dekorationerne.

ANVENDELSESOMRÅDER

DECOTECT henvender sig især til kunder, som ønsker at tilføre byggeriet, rummet eller interiøret et kunstnerisk og dekorativt udtryk i nøje samspil med omgivelserne. Udsmykningen skal virke understøttende og inspirerende for synsindtrykket, og dekorationerne kan anvendes i mange forbindelse – på vægflader, søjler, møbler, lyskilder eller afskærmning for blot at nævne nogle eksempler. De dekorerede emner kan anvendes såvel ude som inde, og DECOTECT udfører både små og store opgaver.

Kundegruppen er typisk virksomheder, offentlige institutioner, indkøbscenter, hoteller, butikker eller private, som ønsker at tilføre emnet et unikt og personligt udtryk.

KUNDEBESØG

Vi tager gerne på kundebesøg og fremviser ”Decoprøver”. Det er mindre dekorationer, der kan give et indtryk af de mange forskellige muligheder, som vi arbejder med. Decoprøverne kan også danne grundlag for de videre ideer til den ønskede dekoration. Ved større opgaver kan der udarbejdes et computerudkast, som illustrerer et fælles idegrundlag. Der kan endvidere laves farveprøver, som kan ses i de rigtige omgivelser.

PRISER OG LEVERING

Da opgaver og ønsker kan variere meget, må der indhentes informationer om den specifikke opgave, før det endelige tilbud kan gives. Fra Decotect.dk kan udvælges eksempler på dekorationer, som sammen med den ønskede størrelse kan danne grundlag for et foreløbigt prisoverslag.

Vi kan også foretage montering til en fast aftalt pris.

Vi påregner normalt en leveringstid på 4-5 uger fra aftaleindgåelsen. Ved større opgaver aftales nærmere.